iváncsa

2021.11.07. 21:00

Ingyenes lakossági elektronikai hulladék gyűjtés

duol.hu

A veszélyes hulladéknak számító, használaton kívüli elektromos és elektronikai eszközök, berendezések, valamint lemerült akkumulátorok gyűjtésére lesz lehetőség Iváncsán, a Vörösmarty utca buszfordulónál 2021. november 13-án 8 és 13 óra között.

A begyűjtés napján a begyűjtö pontra mindenki elhozhatja működésképtelen, használaton kívüli, árammal, elemmel, vagy akkumulátorral működő eszközeit, egész berendezéseit, lemerült akkumulátorait! Szétszedett, villamos berendezést nem vesznek át!

Ezeket NE a háza elé tegye ki! A háztartásokban sok veszélyesnek számító hulladék is képződik, amelyeket nem szabad a szemétgyűjtőbe dobni, ugyanakkor elszállításuk gondot okoz.

Akadályozzuk meg, hogy valamelyik árokparton, erdőszélen kössenek ki ezek a berendezések, avatatlan kezek által szétszedve, súlyosan szennyezve a talajt, a bennük lévő nehézfémektől és egyéb veszélyes kemikáliáktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában