Frissen Fejérből

2021.09.15. 07:00

Megérkezett az orvosi jelentés a lepsényi fiú állapotáról

Hozzájutottunk Nikolics Martin orvosi zárójelentéséhez, melyet hétfői hazaengedése során kapott a kórháztól.

Déri Brenda

A nyakmerevítőt már nem kell hordania Martinnak

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Folytatódik a lepsényi 12 éves tanuló története, akit még múlt hét szerdán vert meg négy idősebb iskolatársa a lepsényi Fekete István Általános Iskola ebédlőjében. Úgy tűnik, mégsem akkora a baj, mint amekkorának elsőre hittük, a zárójelentésben foglaltak szerint ugyanis nincs arra utaló jel, hogy a hatodik osztályos fiúnak belső szervi sérülései lennének, illetve a korábbiakban indokoltnak vélt nyakmerevítőt sem kell már hordania.

Martinon kórházban tartózkodása alatt a kezelőorvosok elvégezték a szükséges vizsgálatokat és az eredmények fényében hazaengedték hétfőn, de továbbra is pihenésre intették. Gyógyszeres kezelést nem láttak szükségesnek.

A nyakmerevítőt már nem kell hordania Martinnak
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A nagymama azonban továbbra is azt mondja, hogy unokája panaszkodik a folyamatos fájdalomra, mely a szívét, tüdejét és mellkasát érinti, ezt a kórházban is jelezték. Az orvosok ennek ellenére a vizsgálatok során nem találtak semmilyen kiváltó okot, de a jelentésben olvasható, hogy ha a panaszok nem enyhülnek, esetleg újabbak lépnek fel, azonnal forduljanak a körzeti orvoshoz.

A Fejér Megyei Rendőrség továbbra is nyomoz, és ezzel párhuzamosan a Székesfehérvári Tankerületi Központ is vizsgálja az ügyet.

Előzmények:

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/megvertek-egy-12-eves-lepsenyi-fiut-korhazba-kerult-5263352/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/nikolics-martin-sulyosan-bantalmaztak-lepseny-5266748/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/martin-hazamehetett-a-siofoki-korhazbol-5273732/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában