Frissen Fejérből

2021.09.04. 07:20

Mást csinál Pintér, mint amit kér?

A városvezetés azt kommunikálja a lakosság felé, ne fizessék a távhőszolgáltatás számláit a DVCSH felé. Kiderült viszont, hogy a képviselők jelentős része ellenkezőleg tett, befizette a számlát.

DH

A kérdés: vajon idén télen problémamentes lesz-e a fűtésszolgáltatás a városban?

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap-archív

A Dunaújvárosi Víz–, Csatorna–, Hőszolgáltató Kft. szerint „a számlák felülvizsgálata során megállapította társaságunk, hogy Pintér Tamás polgármester és több önkormányzati képviselő, valamint a DVG Zrt. egyes vezetői a júliusi hónapot követően az augusztus hónapról szóló távfűtés-szolgáltatás számlájukat is teljes összegben megfizették”. Hasonló közlemény jelent meg a júliusi számlafizetések kapcsán is, akkor is azt közölte a DVCSH, hogy a városvezetés jelentős része befizette a júliusi számlákat a szolgáltatónak. Az eset nagy felháborodást keltett a városlakók között, ugyanis a városvezetés összes fórumán azt kommunikálja, hogy a június 30-a után kiállított fűtésszámlákat ne fizessék be a DVCSH-nak. Elképzelhető, hogy a város vezetői körében ismét nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában