Frissen Fejérből

2021.09.01. 15:33

Köszöntötték a fehérvári hallgatókat is

A megyeszékhely felsőoktatási tanévnyitóján a város polgármestere a modern tudás elsajátítása mellett jó élményeket kívánt a Székesfehérváron tanuló hallgatóknak.

S. Töttő Rita

Cél, hogy az itt tanuló fiatalok itt is maradjanak

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

„Érezzék jól magukat a következő években!” – tette hozzá.

A Vörösmarty Színház adott otthont szerdán a megyeszékhely felsőoktatási tanévnyitójának, melyen Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Anthony Radev, a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke, Szabó Péter, a Kodolányi János Egyetem rektora, Molnár András professzor, az Óbudai Egyetem általános rektorhelyettese, valamint Zámbó László, a Székesfehérvári Hallgatói Tanács elnöke köszöntötte a hallgatókat. Székesfehérvár polgármestere kiemelten köszöntötte a diákokat, s elmondta: idén 382 diák kezdte meg tanulmányait a fehérvári felsőoktatásban. – Nem csak kultúrájára, sportjára büszke Fehérvár, de iparára is, amely pedig a világ legkorszerűbb technológiáját hozza a városba. Nem titkoltan az a célunk, hogy az itt tanuló fiatalokat itt is tartsuk s megtalálják itt a számításaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában