Frissen Fejérből

2021.09.02. 16:47

Két megyei szakdolgozót is elismertek az egészségügyi kongresszuson

Szeptember 2-4. között a Balatonparti városban tartják a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a MESZK VIII. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusát. Csütörtökön két Fejér megyei szakdolgozó is elismerésben részesült.

Borsányi Bea

Fodor Szilvia, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgató helyettese MESZK-ért díjat, Erdély–Franyó Anna, dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet ápolási igazgatója MESZK Szakmai Díjat kapott.

Fodor Szilvia

Fodor Szilvia 1992 óta a Szent György kórház dolgozója. Pályáját az általános sebészeti osztályon felnőtt szakápolóként kezdte. 2003-ban lett az osztály főnővére. Karrierje folyamatosan ívelt felfelé, idén tavasszal nevezték ki a kórház ápolási igazgatóhelyettesévé. A szakdolgozók továbbképzését, az utánpótlás oktatását is segítette, a közösségi munkában is évek óta részt vállal.

Erdély-Franyó Anna

Erdély-Franyó Anna 1990 szeptemberétől kezdte szakmai pályafutását a Szent Pantaleon Kórházban, 2016 óta az intézmény ápolási igazgatója. 22 éve tagja a kórházi menedzsmentjének. Munkája mellett 20 évig tanított. Ápolásvezetőként a koronavírus járvány ideje alatt részt vett az operatív szintű járvánnyal kapcsolatos tevékenységek szervezésében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában