Frissen Fejérből

2021.09.05. 15:45

Díjakat nyertek a pázmándi tűzoltók

Díjakat nyertek és a jövő évi nemzetközi olimpiára is elnyerték a részvételt a pázmándi tűzoltók, a hétvégén, Tatán tartott IX. Országos Hagyományos és a X. Országos Ifjúsági Tűzoltóversenyen.

E. Várkonyi Péter

Fotó: E. Várkony Péter

A kétnapos rendezvényt Dobson Tibor, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke nyitotta meg és üdvözölte a tűzoltókat, akik a pandémia alatt is kivették részüket a megfeszített munkából. A tavalyi év helyett az idén rendezett versenyen huszonhárom csapat indult, kétszázötven résztvevővel.

A szeptemberi szép időjárás csak hozzájárult a verseny sikeréhez, amiben a pázmándi tűzoltók ifj. Lőrincz László vezette ifjúsági fiúcsapata első helyezést ért el, a lányok csapata pedig másodikat. A férfi korpontos senior, összetett kategóriában a pázmándi „öregfiúk” a második helyezést hozták el.

Az ifjúsági fiú csapat ezzel a győzelemmel a részvételt is elnyerte a jövőre, Szlovéniában, Celjében rendezendő nemzetközi tűzoltóversenyre.

A fiúk és a lányok, valamint a seniorok a versenyt megelőző hetekben folyamatosan gyakoroltak a helyi sportpályán, hogy minden mozdulatuk a versenyen tökéletes legyen. A versenyen a versenybírók időmérése és a pontozása igazolta a sok munkát. A befektetett energia így nem volt hiábavaló, az eredményükért kapott serlegek és oklevelek gyarapítják a vitrin pocait, amelyben az elmúlt évek alatt összegyűjtött díjak sorkakoznak…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában