örökbe fogadták

2021.08.10. 07:20

Rágcsálóügyi felelős lett Soponyán az egykoron árva kiscica

A település polgármestere és önkormányzata elkötelezett az állatvédelem ügye mellett. A kutyákon kívül kifejezetten a macskák védelmében emelik fel szavukat, és nemrégiben egy örökbefogadás mellett döntöttek.

V. Varga József

Népszavazáson döntenek a „nevenincs” macska nevéről

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Szücs Norbert polgármester és Virágné Ferenczi Edit jegyző a Nógrád megyei Diósjenőre látogatott, ahol a községházán Márton, egy teljesen hétköznapi cirmos macska által hivatalnoki szakértelemmel rágcsálóügyi főmunkatárssá kiképzett, egykoron árva kiscicát fogadtak örökbe. Az önkormányzat jóvoltából betekinthettünk a hivatalos dokumentumba, mely a következő szövegezéssel készült: „Határozat Márton, a diósjenői hivatali macska részéről Soponya nagyközség önkormányzata részére egy egérügyekből általam felkészített, rágcsálóügyi főmunkatársi munkakör betöltésére kiválóan alkalmas munkaerő áthelyezéséről.”

Népszavazáson döntenek a „nevenincs” macska nevéről
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az okiratból megtudható továbbá, hogy kelt: Diósjenőn, augusztus 5-én. Az aláírások a következők: Márton (egy macskapracli lenyomatával ellátva) rágcsálóügyi főmunkatárs, Diósjenő, polgármesteri hivatal. Márton aláírását hitelesítette: Székely József Ede, Diósjenő polgármestere. A határozatot kézhez vette: Szücs Norbert, Soponya polgármestere.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában