Ismerkedés, zene, tánc

2021.08.29. 13:00

Nyugdíjas-találkozót szerveztek Kulcson

Nyugdíjas-találkozót szerveztek Kulcson, amelyre tizennégy egyesület és klub érkezett.

Molnár Emese

Egy nagyszabású nyugdíjas-találkozót szervezett a kulcsi Vidám Emberek Közössége szerdán, ebéddel, tombolával, zenével és tánccal fűszerezve.

Mint azt Kaiserné Gödöny Erzsébet, a közösség vezetője elmondta, sajnos a járvány­ügyi helyzet miatt tavaly elmaradtak a nagyobb rendezvényeik, nem tarthatták meg a Duna menti nyugdíjas-találkozójukat sem, és még a szűk körű összejöveteleiket is csak korlátozva valósíthatták meg. Úgy gondolták, hogy nem szabad kihagyni egyetlen lehetőséget sem a közösség összehozására, éppen ezért hirdették meg a térség nyugdíjas-egyesületei, klubjai számára ezt a keddi találkozót. A cél az volt, hogy vidáman tölthessenek el egy napot, megismerhessék egymást, új kapcsolatokat alakíthassanak ki.

Tizennégy nyugdíjascsapat élt a meghívással, a többi között Rácalmásról, Mezőfalváról, Pusztaszabolcsról, de még Ajkáról és Tamásiból is érkeztek vendégek. Nem hiányozhattak a Pentelei Nyugdíjas Klub tagjai sem, akik hatfős küldöttséggel jöttek el. A találkozó helyszíne a kulcsi Nap Háza Hold Udvara rendezvényház volt.

Fekete György, a település alpolgármestere köszöntőjében méltatta a Vidám Emberek Közösségét, amely a saját rendezvényei mellett az önkormányzati programokban is aktívan szerepet vállal. Azt is elmondta, hogy a kulcsi önkormányzat a településfejlesztési koncepció részeként vásárolta meg a Nap Háza Hold Udvara rendezvényházat, és nem titkolt céljuk, hogy január 1-től az idősek nappali ellátását szeretnék itt megvalósítani, mindamellett, hogy különféle programok méltó helyszínéül is szolgálhat a jövőben az épület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában