Frissen Fejérből

2021.08.05. 07:15

Kétkerekűn érkezett a követendő példa Csernyén

A nagyközség önkormányzata a tavalyi és az idei évben összesen húsz kerékpárt vásárolt azon helyben élő dolgozóinak, akik vállalták, hogy hetente három alkalommal azzal jönnek munkába. Most túrázni voltak.

Palocsai Jenő

Kizökkentek a hétköznapokból

Fotó: önkormányzat

Berze Melinda elmondta: – A gyönyörű napsütéses időt kihasználva többen kerékpárra pattantunk. A hivatal dolgozói, az önkormányzati óvoda munkatársai, a védőnők, a művelődési ház és könyvtár, illetve a szociális alapszolgálat munkatársai már kora reggel gyülekeztek a hivatalnál. Aztán végigkerekeztük a Rózsa utcát, benéztünk a Béke telepre, és a Petőfi utcán végighaladva a horgásztó felújított épületénél egy közös reggeli elfogyasztására invitáltuk a kollégákat. A pályázati és projektügyintéző hölgy hozzátette: – Egy kerékpárostesztet is kitöltöttünk, majd megcsodáltuk a reggeli napfényben a horgásztavat.

Kizökkentek a hétköznapokból
Fotó: önkormányzat

A nagyközség dolgozói fontosnak tartják, hogy vigyázzanak az egészségükre, hiszen, mint azt tőlük megtudtuk, a testi, lelki egészség megőrzése nagyban befolyásolja mindennapjainkat. Berze elárulta: – A kirándulásunk célja az volt, hogy munkatársainkat kizökkentsük a monoton, mozgásszegény munka világából, remélve, hogy egy vidámabb, frissebb munkatárs várja a hozzánk érkező lakosokat.

Tekintettel a sikerre, további kerékpártúrákat is terveznek azért, hogy követendő példa gyanánt rá tudják venni a csernyeieket arra: tegyenek egészségükért, mozogjanak sokat, menjenek ki a szabadba s használják a kerékpárjukat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában