halálos buszbaleset

2021.08.16. 12:38

Halálos buszbaleset – Fehérvár önkormányzata ott segít, ahol tud

Házi Péter

„Vannak olyan fejlesztési programok, amiket nem szerettük volna, ha érint a bevételkiesésből kialakult helyzet. Úgy gondolom, ez a költségvetés ebben a tekintetben pozitív, fejlesztési forrásként több mint 40 milliárd forint szerepel”

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

- A sérültek hozzátartozói közül vasárnap folyamán senki nem kért elhelyezési segítséget Fehérvár önkormányzatától, viszont abban tudtunk segíteni, hogy a rendőri szervekkel és a katasztrófavédelemmel összetudtuk „kötni” a nálunk érdeklődő hozzátartozókat. Sajnos volt olyan telefonáló, aki a lányát veszítette el a szörnyű tragédiában – mondta Cser-Palkovics András, akitől megtudtuk, hétfőn egy mohácsi család kért segítséget az önkormányzattól: ma érkeznek Fehérvárra, a balesetben sérült szerettüket meglátogatni. Az önkormányzat számukra, saját költségén biztosítja az elhelyezést egy kórházhoz közeli panzióban – mondta Cser-Palkovics András, aki a feol.hu kérdésére elmondta, több székesfehérvári sérültről tud, s olyanról is, aki fehérvári, de nem itt, hanem más kórházban ápolják. A polgármester bízik a gyógyulásukban, nekik külön felajánlotta a város segítségét. Egyúttal köszönetét fejezte ki a mentésben részt vevő szerveknek a helytállásért, az autópálya lezárásért, a forgalom professzionális eltereléséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában