Frissen Fejérből

2021.08.04. 17:53

Gázszünet lesz csütörtökön több fehérvári utcában

2021. augusztus 5-én, csütörtökön 8 és 17 óra között az E.ON üzemzavar-elhárítást végez a gázhálózatán, mely Székesfehérváron a Hunyadi utcában és környékén a gázszolgáltatás szüneteltetésével jár majd.

FMH

Az érintett ügyfeleket az E.ON előzetesen értesítette. A munkálatok ideje alatt a földgázszolgáltatás az alábbi utcákban szünetel: Raktár utca, Lánczos Kornél utca, Puskás Tivadar utca, Neumann János utca, Vámbéry Ármin utca, Kandó Kálmán utca, Madách Imre utca, Dobó István utca, Taliga dűlő, Mártírok útja (Raktár és Seregélyesi út közötti szakasza). A hibaelhárítást követően a szolgáltatás 17 óra után az érintett ingatlanokban a nyomásszabályzó újraindításával érhető majd el. Az E.ON szakemberei arra kérik a fent említett ingatlanok tulajdonosait, hogy sikertelen próbálkozás esetén keressék a gázszolgáltató központi diszpécser szolgálatát a 06 80 301 301-es vagy a 06 80 424 242-es telefonszámon. A gázszünet és a munkálatok miatt a területen élők türelmét és megértését ezúton is köszöni az E.ON!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában