Frissen Fejérből

2021.08.13. 10:47

Fontos döntések születtek a pénteki közgyűlésen Székesfehérváron

A pénteki közgyűlésen fontos döntések születtek, jelentős részük teljesen egyhangúlag – írta közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

feol.hu

Cser-Palkovics András

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Indulhat a Városháza épületének energetikai korszerűsítése, mivel a Közgyűlés jóváhagyta a közbeszerzés kiírását. Az épület teljes felújítása több ütemben valósul meg, ennek első lépéseit tehetik majd meg eredményes közbeszerzés esetén.

Fontos környezetvédelmi intézkedést tehetnek meg a Közgyűlés döntése nyomán: várhatóan 22 helyen biztosít majd új lehetőséget a Depónia a használt sütőolaj biztonságos, környezetbarát összegyűjtésére.

Az Alba Bástya Központon keresztül idén is támogatást biztosít a város az iskolakezdéshez, az erre rászoruló családok számára.

A Prohászka – “kis” Budai utak felújítása a korábbi közgyűlési döntésnek megfelelően elindulhat, a munkaterület átadása megtörtént, a pontos ütemezésről és a szükséges lezárásokról hamarosan külön tájékoztatást adnak a korlátozások és munkák kapcsán mindenkitől megértést és türelmet kérnek. Kiemelten fontos csomópont és nagyon rossz állapotban lévő utak és közművek újulnak most meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában