olvasásélmény

2021.08.11. 17:00

Az Aranybulla Könyvtár várja a fotókat

Továbbra is várja a nyári olvasásélményekről készült, kreatív fotókat az Aranybulla Könyvtár – tudtuk meg Székesfehérvár város internetes portáljáról.

Péter Kinga Fruzsina

Az intézmény által meghirdetett, „#nyáronisolvasok” elnevezésű fotópályázat beadási határideje, 2021. szeptember 10. A fotópályázaton 16 éven felüliek vehetnek részt olyan alkotásokkal, amelyek az olvasó embert, az olvasás pillanatait, örömeit mutatják be a fotográfia eszközeivel minél színesebb, ötletesebb formában. Legfeljebb kettő darab, fényképezőgéppel vagy mobiltelefonnal készített, színes, illetve fekete-fehér fotót lehet beküldeni JPG-formátumban, 3 és 10 MB közötti méretben. Fontos, hogy a fényképek nem ábrázolhatnak felismerhető módon kiskorút, a felismerhető nagykorúak tól pedig beleegyezés szükséges a kép versenyeztetéséhez. A képfájlok nevébe kérik beleírni az alkotó nevét ékezetek nélkül, valamint a kép sorszámát. A fotókat csatolt fájlként – a jelentkezési lappal és 18 éven aluli pályázó esetében szülői beleegyező nyilatkozattal együtt, mely a http://aranybulla.gstudio.hu/ internetes oldalról tölthető le – az [email protected] e-mail-címre kell beküldeni 2021. szeptember 10-ig.

A zsűri által kiválasztott első három helyezett, valamint a szeptember 13–17. között, a Facebookon zajló közönségszavazás nyertese jutalomban részesül. A további részletek és a szükséges dokumentumok megtalálhatóak az intézmény honlapján.

Az Aranybulla Könyvtár a nyári nyitvatartási rend szerint aktuális héten augusztus 12., csütörtökig fogadja az olvasókat, majd augusztus 16–19. között zárva tart. Ezután egy ideig még marad a nyári rend hétfőtől csütörtökig, 9–16 óráig tartó nyitvatartással, majd szeptember 6., hétfőtől az intézmény ismét visszavezeti a normál nyitvatartást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában