nordic walking

2021.07.26. 13:00

Sportolási lehetőség

A Nyári Sportmámor 2021 rendezvénysorozat keretében, a Magyar Szabadidősport Szövetség együttműködésével és a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség szervezésében az Öreghegyi Közösségi Háztól díjmentes nordic walking foglalkozásokat tartanak Monspart Sarolta, a Nemzet Sportolója emlékére, augusztus 30-ig, minden hétfőn 18 órától – tudtuk meg Székesfehérvár város honlapjáról.

FMH

Az érdeklődőket az Öreghegyi Közösségi Ház főbejárata előtt várják az indulási idő előtt tíz perccel, a gyaloglás helyszíne a Túrózsáki úti murvás borítású sétány lesz. Viharos időjárás vagy eső esetén az oktatás elmarad. A sportoláshoz kényelmes sportruházat és az időjárásnak megfelelő réteges öltözködés, valamint megfelelő lábbeli javasolt, amely lehetőség szerint ne legyen merev talpú, sem magas szárú. A résztvevőknek ajánlott a kétméteres távolságtartás, valamint a maszk használata is. A szervezők 10-15 fős csoportokban, csoportonként körülbelül egyórás időtartamban, minden érdeklődő részére szervezett formában bonyolítják le a díjmentes oktatást, egy-két fő vizsgázott oktató vezetésével. Minden résztvevő a saját felelősségére vehet részt a foglalkozásokon, mert a helyszínen egészségi állapotfelmérés nem lehetséges. Ennek okán egészségi probléma esetén javasolt a háziorvossal vagy szakorvosával történő konzultáció, ugyanis az esetlegesen előforduló balesetekért és egyéb más károsodásért a szervezők felelősséget nem vállalnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában