Frissen Fejérből

2021.07.13. 07:15

Látogatás a napközis táborban

Hétfő reggel Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester felkeresték a Napraforgó Városi Napközis Tábort.

Szücs Zsuzska

Cser-Palkovics András polgármester is tiszteletét tette a táborban

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Bregyó Sportcentrumban idén 240-270 gyermek táborozik hetente.

– Nagyon örülök annak, hogy az oltási program sikerének köszönhetően meg lehetett nyitni a táborokat – mondta el lapunknak a polgármester. A táborozók hét turnusban váltják egymást a nyár folyamán. A korábbi 200 fős létszámkorlátozást a járványügyi intézkedések enyhítése miatt 300-ra bővítették, így még több család számára nyújtanak segítséget a nyári gyermekfelügyelettel.

 

Összesen több mint 40 pedagógus gondoskodik arról, hogy a gyerekek nap mint nap élményekkel térhessenek haza. A tábor lebonyolításában olyan fiatalok is részt vesznek, akik a közösségi szolgálatukat teljesítik. Idén is a programok színes palettája várja a táborozókat, a munkálatokban a Diáktanács tagjai segédkeznek. Sport-, ismeretterjesztő és kézművesprogramok mellett, a Smartbin csapata minden héten foglalkozást tart a környezettudatosság jegyében. A Székesfehérvári Érzékenyítő Program Lengyel Zsófia vezetésével szintén heti rendszerességgel jelenik meg a táborban. Cser-Palkovics András minden programot meglátogatott, beszélgetett a gyerekekkel, akik nagy örömmel meséltek neki nyári élményeikről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában