Frissen Fejérből

2021.07.20. 07:30

Kedden talán megjavítják a Budai úti lámpákat

A Budai út környékén jelenleg több helyen van útfelbontás, a közlekedést viszont az elmúlt napokban néhány nem működő közlekedési lámpa is nehezítette.

Baráth Eszter

Nem egyszerű a lámpa segítsége nélkül átkelni a Budai úton. A tervek szerint ma megjavítják a szerkezetet

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Körülbelül múlt hét közepe óta nem működnek a Budai úti bevásárlóközpont előtti közlekedési lámpák. Ezek mindegyikénél található gyalogátkelő is, így a szakasz fokozott odafigyelést igényel mind a gyalogosok, mind az autósok részéről.

A problémával kapcsolatban felkerestük Fehérvár önkormányzatát. Tájékoztatásuk szerint nem a környéken zajló felújítások és a forgalmi rend változása az oka annak, hogy a lámpák nem működnek. Az érintett szakaszon ugyanis üzemzavar lépett fel, amit az elmúlt napokban a szélsőséges időjárás miatt nem tudtak helyreállítani.

Nem egyszerű a lámpa segítsége nélkül átkelni a Budai úton. A tervek szerint ma megjavítják a szerkezetet
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az előrejelzések szerint viszont a mai, azaz a keddi nap folyamán már az esőzés sem jelent majd akadályt a hiba elhárításában. Az önkormányzat tervei szerint még a keddi napon megtörténik a helyreállítás és a felújításokat figyelembe véve a megszokott módon haladhat a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában