Frissen Fejérből

2021.07.29. 07:25

Folytatódtak a felújítási munkálatok a Budain

Az aszfaltburkolat lemarásával szerdán elkezdték a burkolatfelújítási munkálatokat a Budai úton. Mindkét irányba egy sávon halad a forgalom a Seregélyesi út és a Lövölde út közötti szakaszon.

Héjj Vivien

Előreláthatólag szeptember 30-ig tart a kivitelezés

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Javában zajlik a Budai út Seregélyesi út–Lövölde út közötti szakaszának felújítása. A közmű-rekonstrukciós munkálatok újabb üteme július 22-én kezdődött, szerdán pedig már a burkolatfelújítási munkálatokat is megkezdték. Mit jelent mindez a közlekedők számára?

A Budai út–Seregélyesi út kereszteződéstől a város irányába az aszfaltburkolat lemarása után kerülhet sor a szegélyek cseréjére, építésére. Az úton szintre emelik és cserélik az aknafedlapokat, és átépítik a csomóponti térköves felállósávokat, valamint bővítik és átépítik a Hadiárva utcai autóbusz-megállópárt. Ezután kezdődik majd az aszfalt megépítése a kötő- és kopóréteggel, illetve elvégzik a kapcsolódó kiegészítő munkákat is. A jelenleg zajló munkálatok idején mindkét irányba egy sávon halad a forgalom. Az autósokat forgalomirányító táblák és bóják segítik.

Előreláthatólag szeptember 30-ig tart a kivitelezés
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ezzel párhuzamosan a Budai út–Gáz utca–Lövölde úti csomópontban továbbra is zajlanak a közmű-rekonstrukciós munkálatok, így jelenleg is a megváltozott forgalmi rend van érvényben. A Budai úton érkezők csak egyenesen és jobbra kanyarodhatnak, csakúgy, mint a Lövölde út irányából közlekedők. Az érintett szakaszon a Budai út–Gáz utca és a Budai út–Seregélyesi út kereszteződés kivételével a jelzőlámpák működése szünetel. A kivitelezés előreláthatólag szeptember 30-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában