Frissen Fejérből

2021.06.27. 07:30

Útlezárás lesz hétfőtől Székesfehérváron

Június 28-án reggel 8 órától, egészen június 30-án reggel 8 óráig lezárják a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom elől. A burkolathelyreállító munkálatok a Halász utca fogalmi rendjét nem érintik.

ÖKK

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Szennyvízcsatorna-gerincvezeték hibaelhárítása utáni végleges burkolathelyreállítási munkálatok miatt június 28-án, hétfőn 8.00 órától június 30-án, szerdán reggel 8.00 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárásra kerül a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakasza.

A korlátozások időtartalma alatt a Selyem utca a Sütő utcától a Sziget utcáig, valamint a Sziget utca a Cserepes köz irányába vezető átkötő úttól a Selyem utca irányába zsákutcaként működik. A Selyem utcán keresztül a Horog utca irányából és irányába a Jancsár utca megközelítése és elhagyása biztosításra kerül.

A munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik, a Palotai út – Horog utca közötti kapcsolat az átmenő gépjármű forgalom számára biztosított marad.

A korlátozás érinti a 29-es jelzésű autóbuszjárat járatútvonalát. A lezárás időtartama alatt a 29-es jelzésű autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik, a Csapó utca elnevezésű megállóhely mindkét irányban kimarad.

Az érintett napokra a közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában