Frissen Fejérből

2021.06.15. 08:40

Pályázati támogatásokat írt ki a sárbogárdi önkormányzat sportra, programra

Több pályázatot is kiírt a sárbogárdi önkormányzat. Még egy hónapig, július 15-ig adhatják be támogatási kérelmeiket az erre jogosultak.

Majer Tamás

Sportcélú támogatásokra is lehet pályázni

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Mindegyik pályázat megvalósítási időszaka az idei évre szól. Nézzük sorban! Négy elfogadott előterjesztésről lesz szó.

Az elsőn, a helyi alapítványok részére kiírt pályázaton sportcélú támogatások nyerhetők el. A pályázati keretösszeg 3 millió 400 ezer forint. Olyan tevékenységek megvalósítására szerezhető forrás, amely a helyi lakosok érdekét szolgálja. Utóbbi kitétel az összes, alábbi pályázati lehetőségnél is evidencia.

A második pályázat esetében szintén helyi alapítványok kaphatnak forrást. Fordíthatják rendezvényekre, illetve működési költségeik finanszírozására. Ennek teljes keretösszege 1 millió 650 ezer forint.

A sorban következő harmadik pályázatra helyi sportszervezetek nyújthatnak be kérelmet, sportcélú támogatások elnyerésére. Itt is 3 millió 400 ezer forint az elérhető, elosztható keretösszeg.

Sportcélú támogatásokra is lehet pályázni
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A negyedik pályázat pedig helyi civil szervezetek számára nyitott; rendezvényekre fordíthatják az elnyert összeget, illetve működési célokra. A keret­összeg 1 millió 650 ezer forint.

A pályázati adatlapok a város polgármesteri hivatalában vehetők át, a Hősök tere 2. szám alatt. Itt bővebb tájékoztatást is kérhetnek az érdeklődők. Fontos, hogy ide kell majd elküldeni, elpostázni a kérelmeket. Továbbá azokat elektronikusan is bekéri az önkormányzat, íme a szükséges drótpostacím: [email protected]. A pályázatok benyújtásának határideje egyaránt július 15.

Az összes pályázatnál kitétel, miszerint közvetlen politikai tevékenységet folytató szervezetek nem vehetnek benne részt, nem kaphatnak támogatást. Ahogy olyan szervezetek sem, melyek az elmúlt 5 év során együttműködési megállapodást kötöttek, vagy tartottak fenn bármely hazai párttal, és olyan szervezetek sem, melyek jelöltet állítottak helyi önkormányzati választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában