Frissen Fejérből

2021.06.08. 19:34

Majdnem 10 percbe telt egyetlen kereszteződésen átjutni a Fehérvári csúcsidőben (videó)

Közlekedési sorozatunkban számtalan helyszínt meglátogattunk már, és videóra vettük a forgalmi helyzetet különböző időszakokban. Többször terítéken volt a fehérváriak által csak Széchenyi-kereszteződésnek emlegetett útszakasz, a Balatoni út, vagy éppen az Auchan körforgó.

feol.hu

Legújabb állomásunkhoz nem kellett messzire menni a Széchenyi-kereszteződéstől, időben azonban meglepő, hogy a fehérvári csúcsban ezek a kis távok hosszú percekbe telhetnek. A Prohászka-Horvát István kereszteződéshez autóztunk el a délutáni csúcsforgalomban, tehát valamivel négy óra után. A Horvát István utcai körforgalomtól érkeztünk és arra voltunk kíváncsiak, mennyi idő átjutni a lámpás kereszteződésen. Nos, ez majdnem tízperces mutatvány volt, pedig pár száz méterről van szó, azt már nem is számoltuk, hányszor váltott pirosra, majd újra zöldre ez idő alatt a lámpa. Annyi biztos, ennyi idő alatt akár az egész városon is keresztül autózhatunk, természetesen, ha mondjuk egy késő esti időpontban indulnánk útnak, amikor már mindenki hazaért a munkából.

Beszéljenek helyettünk azonban a képsorok, íme:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában