Frissen Fejérből

2021.06.23. 07:00

Leállt a kivitelezés Kisfaludon

A Budapest–Balaton kerékpárút kisfaludi szakaszának kivitelezése hétfőn kezdődött, ám a munkálatokat kedden már nem folytatták. Jelenleg új megoldáson dolgozik a kivitelező.

Héjj Vivien

Dugónak hűlt helye – ez a terv a jövőre nézve is

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. beruházásában, a Strabag kivitelezésében épül a Budapest–Balaton kerékpárút. A hétfői napon megkezdődött a 7. számú főúton, Kisfalud mellett a kerékpáros aluljáró építése, melynek során jelzőlámpás irányítással sávlezárásokat vezettek be. Az autósok egyszerre csak egy sávot használhattak, váltakozó irányban.

Dugónak hűlt helye – ez a terv a jövőre nézve is
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A kivitelezés első délutánján több kilométeres kocsisor állt az érintett útszakaszon. A városból kifelé igyekvő és a városba érkező autósoknak is nagyjából 15–20 percet kellett várakozniuk az így kialakult torlódás miatt. Az igen komoly közlekedési fennakadásra a kivitelező sem számított, ezért a munkálatokat átmenetileg felfüggesztették, és igyekeznek mielőbb kidolgozni egy olyan megoldást, amely az autósok és a kivitelezést végzők számára egyaránt fenntartható lehet – tudtuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában