Frissen Fejérből

2021.05.19. 10:27

Idén is megrendezik a Napraforgó városi napközis tábort

A jogszabályok immár lehetővé teszik, hogy a nyári szünetben táborokat lehessen szervezni, így Székesfehérvár Önkormányzata a Városgondnokságon keresztül ismét meghirdeti a Napraforgó városi napközis tábort.

ÖKK

Fotó: Cser-Palkovics András Facebook oldala

Június 28-tól hét turnusban várják a székesfehérvári általános iskolák 1-7. osztályt végzett diákjait. Jelentkezni a Városgondnokság honlapján keresztül lehet május 25-től, a korábbi évek tábori élményeiről pedig a Napraforgó tábor Facebook-oldalán találnak beszámolókat az érdeklődők.

A járványidőszak miatt nehéz tanévet hagynak maguk mögött a diákok, a tanárok és a szülők is. Éppen ezért fontos, hogy a nyári időszakban minél több táborozási lehetőség közül választhassanak a családok. Székesfehérváron számos civil szervezet készül táborokkal, valamint a Városgondnokság is megszervezi a már ismert és sokak által kedvelt Napraforgó városi napközis tábort – adta hírül Facebook-oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

A megszokottak szerint, színes programokkal várják idén is a székesfehérvári általános iskolákban tanuló, 1-7. osztályt végzett diákokat a táborban, ami idén június 28-ától augusztus 13-ig, összesen hét turnusban zajlik majd a Bregyó közben. Naponta 200 diákot tudnak fogadni, jelentkezni május 25-től elektronikus úton a http://www.varosgondnoksag.hu/tabor oldalon keresztül lehet. A jelentkezési adatlap mellett további részletes információkat is itt olvashatnak az érdeklődő családok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában