Frissen Fejérből

2021.05.27. 14:50

Kültéri pihenőhelyet adományoztak a fehérvári mentőknek

A szerdai napon a Mentőállomás vezetőjének, Fodor Ádám Örsnek egy régóta dédelgetett álma válhatott valóra.

Átadásra került a Székesfehérvári Mentőállomás ResQ Alapítványának részére egy fedett kültéri pihenőhely. A megvalósításban az anyagokat a Hufbau Braun Építőanyag Centrum, a munkálatokat pedig Porteleki Gábor Ácsmester készítette el a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola ács tanulóinak bevonásával. Az adomány értéke 1,5 millió Ft összegre tehető.

„ Fontos megemlítenem, hogy a közös projektre való megkeresés tavaly, pont a koronavírus járvány kezdetekor érkezett Ádámtól, és örömmel tölt el, hogy most, a járvány lecsengésekor a végleges állapotában, fedéssel együtt átadásra került.”- nyilatkozta Porteleki Gábor Ácsmester.

„A Mentőállomás idén ünnepli fennállásának 75. évét, így ez egy remek évfordulós meglepetés volt a Kollégák számára is és valóban egy régóta vágyott projekt volt ez, ami most megvalósult. – Fodor Ádám Örs Mentőállomás vezető.

„35 éve vagyunk a Fejér megyei köztudatban építőanyag kereskedésként, fehérvári vállalkozásként nagyon fontos számunkra a helyi társadalmi felelősségvállalás. A járványhelyzetben a mentősöknek is nagyon helyt kellett állniuk. Így nagyon fontosnak tartom, hogy a kevés pihenőidejüket ami két kiszállás között van, azt a pár percet megfelelően kényelmes, fedett kültéri helyen tudják eltölteni. Örömmel tölt el, hogy a megvalósulásnak a Hufbau Braun is részese lehetett.” – Kindl Virág marketing vezető-Hufbau Braun.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában