Hazámat szolgálom!

2021.05.20. 19:00

Katonai ifjúsági csapatversenyt rendeznek pénteken

A Székesfehérvári SZC Árpád Szakképző Iskolája és Kollégiumában rendezik meg immár 8. alkalommal a „Hazámat szolgálom!” elnevezésű katonai ifjúsági csapatversenyt.

feol.hu

Május 21-én, pénteken 8 órától 13 óráig rendezi meg a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Fejér Megyei Szervezete, a Fejér Megyei Tartalékosokért Alapítvány (FEMETA), a Székesfehérvári Szakképzési Centrum, a Székesfehérvári SzC Árpád Szakképző Iskolája és Kollégiuma és a Honvéd Szondi György Sportegyesület a „Hazámat szolgálom!” elnevezésű katonai ifjúsági csapatversenyt.

A csapatok által teljesítendő feladatok: katonai totó, kézigránáthajítás, katonai akadálypálya és légpuskás lövészet. A verseny célja: a hazafiság erősítése, a magyar honvédség feladatainak megismerése, az egészséges életmódra való nevelés. A rendezvényen részt vesz Szentes László nyá. ezredes, a Honvéd Szondi György Sportegyesület elnöke, valamint a MATASZ Fejér Megyei Szervezete elnöksége és a Fejér Megyei Tartalékosokért Alapítvány vezetősége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában