költözés

2021.05.03. 07:20

Júniustól felújítás lesz a régi rácalmási városházán

A kormány által nyújtott vissza nem térítendő támogatásból 300 millió forintot a Széchenyi téren lévő régi polgármesteri hivatal felújítására kívánnak felhasználni.

DH

Tóth Istvánné és Petzen László polgárőrök szolgálatban

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Schrick István polgármester tájékoztatása alapján a felújítási munkák a közbeszerzési eljárás lefolytatása után várhatóan júniusban kezdődnek, és a következő év őszére várják a munkálatok befejezését.

Tóth Istvánné és Petzen László polgárőrök szolgálatban
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Az átalakítás idejére új helyre költöznek az épületben működő szolgáltatások. A Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és a szociális gondozó hálózat is ideiglenesen a Jankovich-kúria kézművesházába költözött. Az ügyfélfogadás itt is a megszokott módon működik, a járványügyi előírások betartásával. Sőt, újra fogadhatják az adományokat is, amelyeket majd börze keretében juttatnak el a rászorulóknak. A korábban megszokott vonalas telefonszámok helyett a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Vass Erikán keresztül érhető el a 30/960-8852-es számon, vagy Hódiné Schillinger Andrea hívható a 30/960-0230-as telefonszámon. A szociális gondozó Juhász-Vedres Szilvia a 30/153-8369-es telefonszámot hívva jelentkezik ezentúl.

A körzeti megbízotti feladatokat jelenleg Szakács Krisztián látja el, akit a 30/550-1324-es számon hívhatnak. A civil szervezetek közül csak a polgárőrök költöztek átmenetileg a kúriába, a többi egyesület a megszokott fórumokon elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában