Frissen Fejérből

2021.05.24. 14:30

Kuti Zsolt tölti be a fiatalon elhunyt Deme János rendőr állomáshelyét Pusztavámon

Kuti Zsolt rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott már elfoglalta új állomáshelyét Pusztavámon, miután elődje, Deme János, sajnos fiatalon, betegség következtében elhunyt.

Nédó Géza

Kuti Zsolt reméli, megtalálja mindenkivel a közös hangot

Fotó: Nédó Géza

Kuti Zsolt 2011-ben lépett be a testületbe. A Készenléti Rendőrségnél kezdte pályafutását, ahol két évet töltött el. Mórra 2013 végén érkezett, ahol hamar beilleszkedett a közösségbe. Ez év április 30-ig a Közrendvédelmi Alosztály járőreként, majd járőrparancsnokaként tevékenykedett.

Deme János rendőr törzs-zászlós halálával megüresedett a pusztavámi körzeti megbízotti beosztás. A helyi lakosság igénye volt, hogy a közrendnek fenn kell maradni, valamint az, hogy a település ne maradjon körzeti megbízott nélkül. Így került sor Kuti Zsolt rendőr törzsőrmester megbízására.

Kuti Zsolt reméli, megtalálja mindenkivel a közös hangot
Fotó: Nédó Géza

– Deme Jánost természetesen nagyon jól ismertem – mondta Kuti Zsolt –, halálhíre nemcsak engem döbbentett meg, hanem a Móri Rendőrkapitányság valamennyi tagját. Jánost szerettük, tiszteltük, halálával egy jó rendőrt vesztettünk el.

Pusztavámon nagyon jól működő polgárőrség tevékenykedik, Kuti Zsolt reméli, a korábban kialakított jó kapcsolat továbbra is megmarad a két testület között. A település önkormányzata is támogatásáról biztosította az új körzeti megbízottat, kifejtve, hogy a közbiztonság fenntartása érdekében mindenben segítségére lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában