Koronavírus Fejérben

2021.04.13. 07:40

Óramű pontossággal érkezik reggeli, vacsora a fehérvári mentőkhöz

Hétfőn bejött két csinos és fiatal hölgy az állomásra, és megköszönték a munkánkat.

Szanyi-Nagy Judit

Egy kedves üzenet a csomaghoz

Fotó: ResQ Alapítvány

Akár egy naplórészlet. De nem: egy bejegyzés ez a ResQ Székesfehérvár Alapítvány közösségi oldaláról. S fontos kiemelni, ez – jó értelemben – egy a sok közül, annyian árasztják el az oldalt jókívánságokkal, s annyi mindent mutatnak meg itt az egészségügyi dolgozók a sok segítségnyújtásból. „Remélem, ízleni fog a süti, nem vagyok valami jó háziasszony, de köszönöm, amit értünk tesztek. Egészségetekre!” – szól a kedves üzenet egy rajzolt mosoly társaságában, melyet banán, energiaital, kávé és csokis keksz ölel körbe.

Egy kedves üzenet a csomaghoz
Fotó: ResQ Alapítvány

Innen tudjuk azt is: az alapítvány dolgozói napok óta minden reggel óramű pontossággal kapnak reggelit szendvicsek formájában az egyik kft.-től. S ha mindez nem lenne elég, mindegyik péksütemény csomagolásán külön matrica is szerepel, köszönettel, szívekkel illusztrálva, biztatva az egészségügyiseket.

Az ételszállításba a székesfehérvári városgondnokság is bekapcsolódott, tőlük a napokban vacsora érkezett az alapítványhoz, lasagne formájában.

Az ételadományozás talán azóta aktívabb a jótevők körében, mióta lapunk is beszámolt az országos hírről: egy budapesti mentőt feljelentettek azért, mert alig két perc alatt hamburgert vett magának szolgálati időben. Amit el sem tudott akkor fogyasztani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában