alig készült el

2021.04.14. 14:00

Több tízezer forintos kárt okoztak a rongálók a palotavárosi illemhelyben

Több tízezer forintos kárt okoztak az alig másfél hónapja üzembe helyezett nyilvános illemhelyen. A tettesek egyelőre ismeretlenek, az eset kivizsgálása folyamatban van.

Héjj Vivien

20210414 Székesfehérvár, Palotaváros, közvécé, WC, rongálás. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Idén március 1-jén adták át a Palotavárosi sport- és szabadidőparkot, ahol mindenki megtalálhatja a számára testhezálló sportos kikapcsolódást. A központhoz két, díjmentesen használható, folyamatosan takarított illemhely is épült.

Alig másfél hónapja használhatják az arra járók az illemhelyet, a vandálbiztosnak készült egységet máris megrongálták. Az iparcikk piac melletti épületben a férfi mosdó két belső ajtaját a tettesek zárt állásba tették, majd berúgták azokat a WC-k felé, ezzel megrongálva az ajtókeretet, a pántokat és a zárakat is. Az eset következménye, hogy jelenleg a négy illemhelyből kettőt nem lehet használni. Az okozott kár több tízezer forintra tehető.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az eset kivizsgálása és az elkövetők felderítése folyamatban van. A területen a térfigyelő kamerák telepítése megtörtént, azok üzembe helyezését is elkezdték. A szakemberek bíznak abban, hogy ez visszatartó erő lesz a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában