Frissen Fejérből

2021.04.06. 15:30

Ideiglenes zárások a Posta további működéshez

A Magyar Posta Zrt. különböző döntésekkel igyekszik megőrizni a szolgáltatás működését a járványhelyzet alatt.

Baráth Eszter

A szárazréti postát is ideiglenesen bezárták

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei HÍrlap

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Székesfehérváron a Szárazrét posta ideiglenes bezárása mellett döntött a Magyar Posta Zrt. annak érdekében, hogy a nagyobb postahivatalok továbbra is zavartalanul működhessenek.

A vállalat tájékoztatása szerint a járvány kezdetét köve­tően hamarosan bevezették azt a gyakorlatot, hogy azokon a településeken, ahol több postafiók is üzemel, a rendelkezésre álló munkaerő-kapacitást figyelembe véve egyes kisebb posták működését ideiglenesen felfüggesztik, vagy csökkentik a nyitvatartási idejét. Az ügyfélfogadási idő korlátozása érintette például a székesfehérvári Eszperantó téri fiókot is. A Magyar Posta Zrt. tájékoztatása szerint az ideiglenes zárásokkal és korlátozásokkal kapcsolatos döntések célja, hogy az érintett városokban is folyamatosan tudják biztosítani a postafiókok, valamint a postai szolgáltatások zavartalan működését.

A szárazréti postát is ideiglenesen bezárták
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei HÍrlap

A szolgáltatás fenntartása, dolgozói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében az elmúlt egy évben több intézkedés megvalósításáról döntött a vállalat. Annak érdekében, hogy a továbbiakban is mindenkihez eljussanak levei és csomagjai, a posta munkatársai arra kérik ügyfeleiket, hogy a kézbesítővel való találkozáskor minden esetben viseljenek maszkot. Esetleges betegségük esetén pedig jelezzenek a kézbesítőnek és ne nyissanak ajtót, csomagjuk a tájékoztatás szerint a megjelölt postafiókban kerül elhelyezésre, ahol felépülésüket követően bármikor át tudják venni azokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában