Frissen Fejérből

2021.04.17. 14:28

Félmillió forintos segítséget nyújt a város a Geszti családnak

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Zsédely Mária, a Canavan-szindrómás fehérvári kislány, Geszti Sára édesanyja elvesztette a küzdelmet a koronavírussal szemben.

feol.hu

Fotó: Nyárádi Adrienn

A 39 éves Marikának kislánya volt a mindene, a nap 24 órájában gondoskodtak róla férjével. A héten azonban sajnos az életét vesztette a koronavírus miatt, Sári ápolása az édesapára marad, aki igyekszik helytállni ebben a lehetetlen helyzetben. Cser-Palkovics András szombaton a közösségi oldalán tájékoztatott arról, hogy azonnali segítség nyújtásként félmillió forinttal támogatja a város a Geszti családot polgármesteri keretből.

„A közösségünk erejét az mutatja meg, hogy hogyan gondoskodunk a legnehezebb helyzetben lévő embertársainkról. Tudom, hogy Székesfehérvár ebben is különleges összefogásra lesz képes, cselekedjünk tehát mindannyian!” – zárta bejegyzését a polgármester.

A teljes poszt itt olvasható:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/elvesztette-a-kuzdelmet-a-fehervari-edesanya-zsedely-maria-geszti-sara-4847080/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában