A rendőrség vizsgálatokat ígért

2021.04.20. 14:00

A félreismerhetetlen zajokat kisgyermekes családok is hallgatják egy fehérvári panelházban

Kisgyermekes családoknak is hallgatniuk kell a szomszédból átszűrődő zavaró, félreismerhetetlen hangokat.

Baráth Eszter

Meddig kell elviselniük a szomszédból hallatszó hangokat?

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Korábban beszámoltunk arról az olvasói panaszról, amely szerint egy székesfehérvári panelházban szinte folyamatosan félreismerhetetlen zajokat kell hallgatniuk a lakóknak. Olvasónk elmondása szerint hosszú hónapok óta éjjel-nappal lehet hallani a ház egyik lakásából átszűrődő hangokat, amelyek minden jel szerint erotikus szolgáltatáshoz kapcsolódnak.

Az ágyak falakhoz való ütődéséből eredő zajnak, az emberi hangoknak és a magas sarkú cipők kopogásának folyamatos lármája és a megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés hiánya fizikálisan és lelkileg is megterhelő lehet. Akkor, ha lelki problémát tapasztal az, aki hasonló zajoknak van kitéve, ne féljen segítséget kérni. A rendőrség javasolja a 116-123-as telefonszámot, ahol a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Országos Szövetségének munkatársai nyújtanak támogatást és segítséget.

Meddig kell elviselniük a szomszédból hallatszó hangokat?
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A megjelent cikkünk után egy másik olvasónk is hasonló problémákról számolt be. Az általa megadott információk szerint előfordulhat, hogy ugyanarról a házról van szó, mint korábban. Olvasónk elmondta, három kiskorú gyermekükkel élnek a lakásban, ahol folyamatosan hallani lehet a hangokat. Többször jelezte már az érintett lakás tulajdonosának a problémát, aki viszont tagadta és nem is lépett az ügyben. Olvasónk kiemelte, többször előfordult, hogy az éjszaka közepén a házba érkező eltévedt „vendégek” az ő lakásukba csengetnek be, felébresztve ezzel az egész családot.

A rendőrség vizsgálatokat ígért.

Kapcsolódó:

https://www.feol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/felreerthetetlen-hangok-nehezitik-a-fehervari-lakok-mindennapjait-4828672/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában