Várják a kicsiket

2021.03.30. 11:59

Online bemutatkozás és beiratkozás az Olajfa Református Óvodában

A koronavírus-járvány nem kíméli az óvodákat sem, de a pedagógusok így is példamutatóan helytállnak és megoldást találnak ebben a rendkívüli helyzetben is.

feol.hu

Az új óvoda épülete Fotó: Olajfa Református Óvoda

Az Olajfa Református Óvoda szeptembertől új épületben várja majd a kicsiket a játékok birodalmába. Ehhez azonban előtte fontos, hogy a szülők megismerhessék az ott dolgozókat és az óvodát is. Erre pedig minden lehetőséget megad az óvoda, ugyanis online bemutatkozást tartanak majd 2021. április 1-én, csütörtökön 10 és 11 óra között.

Az új óvoda épülete
Fotó: Olajfa Református Óvoda

„A jelenlegi járványügyi helyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy személyes jelenléttel járó óvodanyitogató alkalmat tartsunk. Ez számunkra is szomorú, mert hiszünk a személyes bemutatkozás és találkozások erejében. Szeretnénk azonban elérni, hogy minél több szülő ismerje meg pedagógusainkat, szemléletünket, programunkat, ezért szeretettel meghívjuk Önöket 2021. április 01-én, csütörtökön 10 és 11 óra között egy online bemutatkozásra, melynek keretén belül válaszolunk kérdéseikre is” – írja közösségi oldalán az ovi.

A programra az óvoda Facebook oldalán tudnak csatlakozni.

A beiratkozásra április 5. és április 23-a között kerül majd sor, melynek menetéről itt tudnak tájékozódni:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában