Megoldás: mobil mosdók telepítése?

2021.03.11. 07:45

Nincs elég nyilvános illemhely Fehérváron?

Sokadik alkalommal vettem észre – így a fehérvári közösségi oldal bejegyzése –, hogy egy feltehetőleg hajléktalan ember a házunk (Királykút lakónegyed) előtti fánál végzi el a nagydolgát.

V. Varga József

Még több illemhelyre lenne szükség?

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az illető érdeklődik: a városban nem lehetne esetleg mobil WC-ket elhelyezni? Megkérdeztük Székesfehérvári Városgondnokságot.

Amint Bozai István ügyvezetőtől megtudtuk: a megyeszékhelyen a nyilvános WC-k használata ingyenes, s számuk folyamatosan bővül. Legutóbb március elején nyílt két új illemhely a Palotavárosi-tavaknál épült sportpályáknál. Az ideiglenes, mobil WC-k nem tökéletesek tartós, közterületi használatra, ezért nem is tervezik ilyenek elhelyezését.

Még több illemhelyre lenne szükség?
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fehérváron az ingyenes, nyilvános illemhelyek jelenleg a következők: Bregyó szabadidőközpont, Halesz park, Palotavárosi sportpályák (kettő is), Túrózsáki szabadidőpark, Várkörút, a városháza udvara, Zichy liget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában