Frissen Fejérből

2021.03.24. 14:45

Négyen Aranyember-díjasok lettek

A hagyományoknak megfelelően idén is odaítélték a Tarsoly Ifjúságért Egyesület Aranyember-díját.

Baráth Eszter

Ebben az évben négy díjazottat választottak az Aranyember-díj Bizottság javaslatára. Csutiné Schleer Erzsébet, építészmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök városszépítő munkájáért és az építészeti emlékek megőrzéséért kapta az elismerést. A Teleki Blanka Gimnázium tanárát, Kóbor Istvánt a Tarsoly Ifjúságért Egyesület által szervezett több vetélkedő szervezésében való részvételéért díjazták. Aranyember-díjat kaptak továbbá a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Infektológiai Osztályának orvosai és ápolói a lassan egy éve folyó kiemelkedő munkáért és példaértékű elhivatottságért, mellyel a Covid19 vírusban megbetegedettek gyógyulásáért küzdenek. Posztumusz díjat ítéltek oda a tavaly ősszel elhunyt Klecska Ernő újságírónak.

A tervek szerint a jelenlegi járványhelyzet miatti korlátozásokat betartva a díjátadó ünnepségre augusztus hónapban kerülhet sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában