Zajlanak a munkálatok

2021.03.01. 07:25

Külön helyet kapott az abai ifjúsági klub

A nyáron megalakult a Fiatalok Abáért csoport, akiknek ez idáig nem volt olyan helye, amit a magukénak érezhettek volna. Kiderült az is, hogy szívesen tennének azért, hogy állandó helyük legyen az eseményeikhez. Az önkormányzat meghallotta a szavukat.

Korondy Tamás

A munkálatok zajlanak még az ifjúsági klubban Fotó: Önkormányzat

Mint megtudtuk, az önkormányzati vezetés felajánlotta az ifjúsági klubnak a Közösségi Ház könyvtárral szembeni helyiségét. Az önkormányzat tájékoztatása szerint ezt ahhoz a feltételhez kötötték, hogy – noha az anyagot biztosítja az önkormányzat – a felújítási munkában részt kell venniük és nekik kell olyan rendes mestereket találni, akik a felújítást önkéntes munkában elvégzik.

A munkálatok zajlanak még az ifjúsági klubban Fotó: Önkormányzat

Új nyílászárót, új burkolatokat és festést kap a helyiség. Az ifjúsági klub felszereléséhez az Élő Aba Együttműködés biztosít egy új, nagyméretű LED tévét és egy új játékkonzolt. A csoporthoz már hozzávetőleg 30 fiatal csatlakozott, akik várják az érdeklődőket a remélhetőleg hamarosan elinduló eseményeiken, már az új helyükön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában