Frissen Fejérből

2021.03.24. 11:29

Klímastratégiát készít Székesfehérvár – Az Ön véleménye is számít

A megyeszékhely jelenlegi életében és jövőbeni terveiben is meghatározó szerepet töltenek be a környezetvédelmi fejlesztések.

feol.hu

20210212 Székesfehérvár, elektromos busz, utasok. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: FMH-Archív (FG)

Erdősítés, e-közlekedés, környezetvédelmi fejlesztések – olyan törekvések kulcsszavai ezek, amelyek rendszerezik a város klímavédelmi stratégiáját, melynek a megalkotásába bárki bekapcsolódhat, elmondhatja véleményét április 15-ig, a városi honlapon található kérdőív kitöltésével.

Székesfehérvár Önkormányzatának célja, hogy a fenntarthatóság jegyében, a város természeti szépségei és épített, városi, közlekedési környezetének elemei optimális arányban legyenek. Ezért az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ Egyesülettel közösen helyi klímastratégiát készít a város. A projekt legfontosabb célja a megelőzés és az alkalmazkodás – egy fenntartható modell létrehozásával és megvalósításával – írják a város honlapján.

A kérdőív kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe, IDE kattintva érheti el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában