csere

2021.02.05. 12:00

Márton Roland a frakció élén

A székesfehérvári közgyűlés ellenzéki frakciójának élére február 1-jétől új vezető került: Márton Roland váltja Ráczné Földi Juditot.

Héjj Vivien

Fotó: Nagy Zoltán Péter / Fejér Megyei Hírlap

– Ráczné Földi Judit képviselő asszony a hétfői napon arról tájékoztatott, hogy a székesfehérvári közgyűlés ellenzéki frakcióját 2021. február 1-jétől már nem ő, hanem Márton Roland képviselő úr vezeti – adta hírül a bárki számára elérhető közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

A bejelentés értelmében a székesfehérvári közgyűlés ellenzéki frakciójának élére Márton Roland került, aki a 2019-es önkormányzati választásokon polgármester­jelöltként is indult. Míg Ráczné Földi Judit a DK színeiben képviselte az ellenzéket, addig Márton Roland az MSZP képviselőjeként van jelen a frakcióban, immár vezetőként.

A polgármester közösségi oldalán közzétett bejegyzésében megköszönte a leköszönő frakcióvezető eddigi munkáját és együttműködését, egyúttal jó munkát kívánt az új vezetőnek.

– Bízom abban, hogy képesek leszünk korrekt módon együttműködni városunk fejlődése érdekében frakcióvezető úrral. Rajtam nem fog múlni – zárta sorait Cser-Palkovics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában