Biztonságos és szabályos

2021.02.18. 07:10

Így közlekedtek ti! – Rajzpályázat gyerekeknek

Hogyan látják a gyerekek? Miképpen mutatnák be rajzaikon a biztonságos, szabályos közlekedést? Erre kíváncsiak a kiírók.

V. Varga József

Szabályos és biztonságos közlekedés gyerekszemmel

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Baleset-megelőzési Bizottság és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság – Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság megyei gyermekrajz-pályázatot hirdet Így közlekedtek ti! címmel, három kategóriában: óvodások (3–6 éves), valamint alsó tagozatos (7–10 éves) és felső tagozatos (11–15 éves) általános iskolai diákok részére.

A rajzoknak a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, külön témakör megkötés nélkül. Az alkotások mérete, valamint az alkalmazott technika tetszőleges lehet. A munkákat egyénileg, de akár csoportoknak is el lehet készíteni.

Szabályos és biztonságos közlekedés gyerekszemmel
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap-Archív

A pályamunkákat a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell beküldeni (8000 Székesfehérvár, Sarló utca 16.) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, óvoda vagy iskola megnevezése) feltüntetésével. Lehetőség van a rajzok elektronikus úton történő megküldésére is az [email protected] címre.

A nyertes pályaművek díjazására előreláthatóan a Közlekedik a család elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei fordulóján, június 12-én kerül sor. A rajzok beküldési határideje: május 28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában