szél, eső, jég

2021.02.13. 09:00

Helyreállt az áramellátás Fejér megyében

A csütörtöki rendkívüli időjárás országszerte okozott különböző hosszúságú kimaradást.

Baráth Eszter

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Az E.ON tájékoztatása szerint Fejér megye sem volt kivétel, több tucat településről jelentettek hosszabb-rövidebb áramszünetet. A legnagyobb problémát az erős szél, valamint az ónos eső miatti jegesedés okozta az áramellátásban. A szolgáltató munkatársai megerősített készenlétben dolgoztak, így már csütörtök éjszaka meg tudták kezdeni a javításokat.

A gyors és megfeszített munkának köszönhetően, az E.ON tájékoztatása szerint, péntekre minden érintett Fejér megyei településen helyreállították az időjárásból eredő meghibásodásokat. A szolgáltató közleménye szerint a javítási időt nagyban befolyásolja, hogy milyen jellegű hibákat okoz az időjárás, valamint hogy a szerelők munkáját mennyire nehezítik meg az időjárás viszontagságai.

Azt is közölték, hogy az E.ON folyamatosan figyeli az előrejelzéseket, így ha annak szükségét látják, újra megerősített készenlétben állnak a lakosság szolgálatába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában