Kényelmes öltözőkben

2021.02.13. 07:10

Felújításon esett át a Baracskai Torna Club öltözője

A Baracskai Torna Club futballpályájának öltözőjét tekintette meg Tessely Zoltán, Fejér megye 3. választókerületének országgyűlési képviselője, ahol rövid beszélgetés során tájékozódott a fejlesztés menetéről.

Korondy Tamás

A Baracskai Torna Club elnöke, Horváth Bence büszkén mutatja be az új fűtésrendszert a sajtó munkatársainak Fotó: Pesti Tamás / FMH

A 2019-es önkormányzati választások során Szőlősy Attila polgármester a kampányában ígéretet tett a település sportéletének fellendítésére. A régi sportegyesület már előtte megszűnt, ám helyét a Baracskai Torna Club vette át, amelyet a klub megálmodója, Horváth Bence vezényel azóta is.

– Gyakorlott szülőként is azt tapasztalom, hogy szinte nem volt a gyermekek számára a szervezett sportolásra lehetőség – vélekedett a polgármester, ám ekkor Tessely Zoltán említést tett a 2018-ban átadott iskolai tornateremről, mely fontos mérföldkő volt a falu fejlődése szempontjából, nem beszélve az intézmény melletti műfüves pályáról.

A Baracskai Torna Club elnöke, Horváth Bence büszkén mutatja be az új fűtésrendszert a sajtó munkatársainak
Fotó: Pesti Tamás / FMH

Horváth Bence, a klub elnöke elmondta, sokat köszönhet az önkormányzatnak az általa megalakított új egyesület.

– A választások utáni új önkormányzat segítségével elkezdtük itt az edzéseket, s ma már ott tartunk, hogy közel 70 igazolt játékosa van a Baracskai Torna Clubnak – fogalmazott az elnök.

A fejlesztés a Bicskei Torna Club felajánlásával jöhetett létre, hiszen az öltöző külső-belső felújításának jelentős összegét ők állták. Mindez nem véletlen, hiszen a baracskai klub a bicskeiek fiókcsapataként működik. A felújítás összesen 1 millió 750 ezer forintba került.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Vizesek voltak a falak, így új szigetelésre volt szükség. Szedett-vedett volt az öltöző is, illetve két bojler szolgáltatta a meleg vizet, ezeket kazánra cseréltük. Emellett teljesen megújult villanyhálózat került beépítésre érintésvédelemmel – zárta Horváth Bence, aki kiemelte, hogy az eddigi U11-es és az öregfiúk csapatok mellett egy U14-es keret is elkezdi a munkát tavasztól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában