lánczos-szekfű ösztöndíj

2021.02.03. 13:00

Április végéig pályázhatnak

A város önkormányzata által létrehozott kuratórium Lánczos-Szekfű ösztöndíjára idén is pályázhatnak a feltételeknek eleget tevő alkotók, művészek.

Héjj Vivien

– A Lánczos Kornél–Szekfű Gyula Ösztöndíj Közalapítvány Kuratóriuma idén is pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára, amellyel alkotó tevékenységüket kívánja segíteni – tájékoztat a város honlapja.

A Lánczos-Szekfű ösztöndíjra egyének, alkotók, és alkotóközösségek is jelentkezhetnek bármilyen tudományághoz tartozó, még nem publikált, másutt még nem hasznosított művekkel, tervekkel, kiemelkedő szellemi értéket teremtő művészeti alkotásokkal. A kuratórium az ösztöndíj által elsősorban magát az alkotó tevékenységet szeretné segíteni.

A pályázat benyújtási határideje: április 30. A további információkról Percze Ilona, a kuratórium elnöke ad további tájékoztatást e-mailben vagy telefonon. A pályázati adatlap a város honlapján elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában