Koronavírus Fejérben

2021.01.04. 13:58

Könyvekkel kifejezett hála – Adományok a kórházi dolgozók részére

A kórházi dolgozók részére újabb és újabb felajánlások érkeznek. Hétfőn a Vörösmarty Társaság adományozott Székesfehérváron.

Bokros Judit

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A vírushelyzetben nyújtott, átlagosnál nagyobb teljesítményért sokan igyekeznek köszönetet mondani a maguk módján.

A könyvkiadással, irodalmi és kulturális rendezvények szervezésével is foglalkozó Vörösmarty Társaság nemes tettet hajtott végre hétfőn délelőtt: saját kiadványaikból álló adományt adtak át a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Bobory Zoltán, a szervezet elnöke lapunknak elmondta: rendkívül hálásak mindazért, amit a kórházi, és úgy összességében az egészségügyi dolgozók tesznek a koronavírus-járvány kapcsán. Ezért gondolták úgy, hogy több mint száz kötetből álló, százezer forint értékű adományt juttatnak el a dolgozóknak.

A hétfői átadáson az elnökön kívül jelen volt Lukácsy József alelnök, valamint a társaság Áron Nagy Lajos Baráti Körének elnöke, Lakner József. A kórház részéről Bucsi László főigazgató vette át a könyveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában