felszedték a térkövet

2020.12.15. 12:30

Tavaszig nem lehet helyreállítani a csőtörés áldozatává vált rácalmási óvoda parkolóját

A minap írtunk egy csőtörésről, amely a helyi óvoda előtt esett, a Korniss utcában. Az óvoda parkolójának térkövét fel kellett szedetni.

Majer Tamás

Így nézett ki az óvoda melletti parkoló a felnyitás után

Fotó: Önkormányzat

Ez december 7-én történt, ahogy egy másik csőtörés is, az a polgármesteri hivatalnál. „A Fejérvíz munkatársai a hibát elhárították, de a parkolót tavaszig nem lehet helyreállítani” – adta közre Szentes-Mabda Katalin polgármester. Megkerestük a szolgáltatót, Gulyás József, a bicskei üzemmérnökség vezetője hétfőn számot adott róla, hogy a Korniss utcában egy műanyag alkatrész repedt meg, ezért jött a víz. Leveléből kiderült, tényleg meglehet, hogy csak a tavaszi hónapokban történik meg a végleges helyreállítás. A másik csőtörés, a tájékoztatása szerint, nem a társaság hálózatán történt. „A felsorolt hibák között nincs összefüggés, a települési elosztóhálózati meghibásodások száma, illetve jellege, figyelembe véve a hálózat korát, anyagát és az építés módját, normálisnak tekinthető” – írta a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában