albérletben lakhat az anya és fia

2020.12.11. 07:10

Segítséget kaphat az iváncsai tűzkárosult család

Molnár Tibor kereste fel lapunk munkatársát, hogy elmondja, az Iváncsáért Közalapítvány és Iváncsa Község Önkormányzata köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik pénzbeli és egyéb támogatással segítséget nyújtottak Bakonyi Csörsz Zsófiának és kisfiának.

Korondy Tamás

A Közalapítvány segítségével jobb sorsra lelhetnek

Fotó: Önkormányzat

Mint az ismeretes, a családfőjét korábban elveszítő család háza novemberben egy tűzeset miatt vált lakhatatlanná. Az iváncsai önkormányzat felkarolta az ügyet, s felhívásukra nagyon sok segítség érkezett, magánszemélyek, vállalkozók, civil szervezetek, helyi és megyei önkormányzati képviselők fogtak össze. – Mivel a leégett ház újjáépítésére nincs lehetőség, ezért elsődleges cél volt az édesanya és a kisfiú lakhatásának megoldása – tájékoztatta lapunkat Molnár Tibor, aki elmondta, a napokban beérkezett pénzadományból egyéves időtartamra kifizettek egy minden igényt kielégítő albérletet (mint megtudtuk, Perkátán – a szerk.), amelyet a felajánlott bútorokból, használati tárgyakból teljes egészében be is tudtak rendezni, a rengeteg élelmiszer-adomány pedig hosszú távra könnyebbséget jelent majd a család számára.

A Közalapítvány segítségével jobb sorsra lelhetnek
Fotó: Önkormányzat

– A fennmaradó összeg elkülönítésre került a közalapítvány számláján, az a családdal történő egyeztetést követően teljes egészében a kisfiú érdekében használják fel – zárta a falu vezetője.

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/nehez-helyzetben-van-az-ivancsai-csalad-4470661/[/embed]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában