5letből jövő!

2020.11.11. 15:30

Székesfehérvárra is megérkezett az ország legkedveltebb középiskolás vetélkedője

November 1-től már a székesfehérvári középiskolások is jelentkezhetnek az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő hamarosan induló ötödik évadára.

A 10. és 11. évfolyamos diákok számára meghirdetett versenyt az AIPA Nonprofit Kft. indította útjára 2016-ban Kecskeméten. Az elmúlt négy évben összesen tíz nagyváros 23 oktatási intézményéből 157 csapat mintegy 715 játékossal nevezett a játékra, amelynek célja, hogy a fiatalok közösségi, inspiratív, személyiségfejlesztő formában sajátíthassanak el olyan vállalkozói ismereteket, amelyek a pályaválasztás során is nagy segítséget jelenthetnek számukra.

Az ÖTÖDIK évadához érkezett 5letből jövő! kiemelt figyelmet fordít azokra az intézményekre és pedagógusokra is, akik aktív szerepet vállalnak az egyedülálló játék széleskörű megismertetésében.

Hisznek az ötletükben!

A 2019-es nyertesek már létrehozták és működtetik a Diákorep elnevezésű korrepetáló szolgáltatásukat és a 2020-as döntősök is ezt tervezik. Az ötödik évadra 2020. november 1. és december 31. között lehet regisztrálni a www.5letboljovo.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában