Összefogás

2020.11.28. 16:11

Jótékonysági Mikulás-járás a hátrányos helyzetű kisgyerekért Martonvásáron

Szinte már hagyománnyá vált Martonvásáron az a kezdeményezés melynek lényege, hogy összefognak a hátrányos helyzetű gyerekekért, hogy hozzájuk is eljusson a Mikulás.

feol.hu

Forrás: Pixabay

Közösségi oldalon hívják fel a figyelmet arra, hogy aki tud segítsen és fogjanak össze a martonvásáriak!

„Idén sem maradhat el a Jótékonysági Mikulás-járás a hátrányos helyzetű kisgyerekért.

A mostani helyzetben még nagyobb szükség van az összefogásra. Kérünk csatlakozzatok a már 8 éves hagyományukhoz, hogy ismét minden gyerekhez eljuthasson a Mikulás és ez ne a szülők pillanatnyi anyagi helyzetétől függjön. Idén a körülményekhez igazodva változtattunk az adományok gyűjtésén.

Főként gyümölcs, tartós élelmiszer, csokoládé, szaloncukor, ép, hibátlan játék felajánlásokért házhoz megyünk és begyűjtjük a kapura kiakasztott adományokat. Aki csatlakozna e nemes kezdeményezéshez, kérjük, jelezze nekünk privát üzenetben és egyeztetjük az időpontot.

Az összekészített adományokat a Mikulás manócskái viszik házhoz és akasztják a kapura, hogy idén is valóra váltsuk sok martonvásári kisgyermek álmát”.

https://www.facebook.com/fogjunkosszemartonvasariak/photos/a.519586898132241/3535749933182574/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában