Új burkolat és új pavilon

2020.11.17. 15:00

Fejlődésnek indulhat a martonvásári „piactér” területe

Nem vártak sokáig a múlt héten ledózerolt betonfal környékén lévő terület fejlesztésével a martoniak, hiszen már megérkeztek az első fejlesztési hírek a területről.

Korondy Tamás

Az épülő pavilon faszerkezete nemsokára elkészül

Fotó: Horváth Bálint

Horváth Bálint, Martonvásár városának alpolgármestere osztotta meg az információt, miszerint a Brunszvik–Beethoven Kulturális Központ udvara, vagyis a martonvásáriak számára inkább csak „piactérként” ismert terület új burkolata lényegében elkészült.

Az épülő pavilon faszerkezete nemsokára elkészül
Fotó: Horváth Bálint

– Épül az oldalban álló pavilon faszerkezete is, ahol kis asztaloknál vásárolhatunk majd a termelői vásárokon, de rendezvények alkalmával is használhatjuk – említi Horváth, aki látja maga előtt, hogy – amennyiben a járványhelyzet majd engedi – egy „négy évszakos” korcsolyapálya áll majd a helyszínen, s a pavilon alatt forralt bort vehetnek majd a kilátogatók.

– Tavasszal akár kültéri kiállítás, nyáron esti piknik szerveződhet, ősz beköszöntével sörfesztiválon érezhetjük jól magunkat – írja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában