egy katona is megsérült

2020.11.19. 09:19

Tragédia a lángok martalékává lett gárdonyi nyaralónál

Ber Ferenc zászlós és Bodrogi Zsolt főtörzsőrmester, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred katonái közös járőrszolgálatot láttak el a rendőrséggel, amikor észrevették a magatehetetlen személyt.

feol.hu, honvedelem.hu

Fotó: Katasztrófavédelem

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy hatlakásos nyaralóépület két lakása és két másik épületrész tetőszerkezete égett le Gárdonyban, a Chernel István utcában. A kigyulladt nyaralórészben egy ember tartózkodott, őt az égő épület előtt találta meg két járőrszolgálatot ellátó katona és egy rendőr. A járőrök gondolkodás nélkül az épülettől biztonságos távolságra helyezték a magatehetetlen férfit. A mentés során Bodrogi Zsolt főtörzsőrmester a tűz okozta hőtől az arcán és kezén égési sérüléseket szenvedett – számol be róla a honvedelem.hu oldal.

A magatehetetlen férfit mentőhelikopter szállította kórházba Fotó: Katasztrófavédelem

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán is beszámolt a tragikus eseményről. Mint azt bejegyzésükben írják, a mentőhelikopterrel kórházba szállított férfi olyan súlyosan megsérült, hogy az életét a gyors segítség ellenére sem tudták megmenteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában