Koronavírus Fejérben

2020.11.22. 07:10

Egyik Fejér megyei iskola a másik után hirdeti online nyílt napjait

Zárt kapuk mögött is tervezni kell a jövőt, ezért több oktatási intézmény is online nyílt nappal, napokkal igyekszik bemutatkozni a leendő diákoknak és azok szüleinek.

Palocsai Jenő

Forrás: Shutterstock

Bár jelenleg többnyire digitális oktatás folyik, az iskoláknak már most előre kell gondolkozniuk, hiszen járvány ide-oda, lesz új év és új tanév is. Normális esetben az oktatási intézmények nyílt nap keretében mutatkoznak be. Ez a járvánnyal sújtott évben sincsen máshogy: egyik iskola a másik után hirdeti online nyílt napjait. A Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz (SzSzC) tartozó Perczel Mór Technikum, Szakképző Iskola több felületen is hirdeti, hogy online nyílt napot tartanak november 25-én és december 2-án 16 órától. Szintén a SzSzC-hoz tartozó Bugát Pál Technikum is ilyen formában kíván bemutatkozni december 14-én és január 14-én a most nyolcadik osztályos diákoknak és szüleiknek. Mindezeken túl azért vannak olyan iskolák is, ahol nem (feltétlenül) élnek ezzel a lehetőséggel. A székesfehérvári Tóparti Gimnázium, vagy a móri Táncsics Mihály Gimnázium például a honlapjukon található kisfilmek segítségével mutatkoznak be, bízva abban, hogy elnyerik a hamarosan ballagó diákok szimpátiáját. Azt tapasztaltuk: ahány oktatási intézmény, annyiféle módon oldják meg a bemutatkozást, de érdemes időben nekilátni a keresésnek.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában