egyeztetés a polgármesterrel

2020.10.09. 07:50

Új elnököt választott a Székesfehérvári Diáktanács

A város polgármesterével találkozott és terveiről is beszámolt csütörtök délután a Székesfehérvári Diáktanács új elnöke és a megválasztott alelnökök.

Héjj Vivien

Komáromi Péter, az új elnök F.: PT / FMH

Hétfőn délután online tisztújító közgyűlést tartott a Székesfehérvári Diáktanács. Elnöknek választották Komáromi Pétert, aki a Kodolányi János Gimnázium tanulója, az alelnöki feladatokat pedig Füreder Balázs, Harkányi Donát és Csüri Bence Ferenc látja el a 2020–21-es tanévben.

Komáromi Péter, az új elnök F.: PT / FMH

– Célunk az online közösségi tér fejlesztése, illetve online pályázatok indítását is tervezzük. Szeretnénk fejleszteni a kommunikációt az iskolák és más városok között. Véleményem szerint a mai világban a kommunikáció és a kapcsolatépítés a legfontosabb – mesélt a tervekről Komáromi Péter elnök. Cser-Palkovics András polgármester elmondta, a diáktanács legfontosabb szerepe, hogy közvetíti a fiatalok hangját a döntéshozók irányába. Hozzátette, az elmúlt egy évtizedben rengeteg rendezvény valósult meg, amelyek ötletgazdái a fiatalok voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában